ApenaFIT

Even voorstellen...

Ik ben Noah Apena, een calisthenics fan en al sinds 2018 actief in de sport branche. Er is veel bij komen kijken door de jaren heen omtrent de sporten waar ik me mee bezig hield, fitness en calisthenics.

Als klap op de vuurpijl heb ik bepaalde doelen behaald zoals het streven naar een droog getraind lichaam, kweken naar een sixpack en het kunnen ontwikkelen tot een bodyweight atleet.
Vooral het laatste sprak mij het meeste aan, want mijn passie ligt in bodyweight training ofwel calisthenics.

Droog getraind was ik zeker wel maar door mijn lengte van 1.82 woog ik 93 kg.
Maar ondanks dat ik 93 kg woog, was ik toch in staat om muscle ups, pull ups, handstand push ups toe te passen. Dit bewijst zelfs weer dat je niet klein of licht hoeft te zijn om calisthenics te kunnen.

Mijn doel is om mensen te inspireren met workouts, kleding en supplementen. Want we leven nou eenmaal in een wereld van gezonde leefstijl.
En een gezonde leefstijl betekent dus ook een gezonde leven. Of zoals we het standaard zeggen, "happy mind, happy life".

ApenaFIT

Over ons

Als we het hebben over een happy mind, dan bedoelen we ook een happy life. Deze quote heeft niet alleen veel power, maar geeft immers ook weer dat het in nauw verband staat met ons concept.
Wat dit kort samengevat inhoudt, is dat jouw leven afhankelijk is van de mindset die jij in jezelf crieërt. Hier staan wij volledig achter, en laten we dit keer op keer terug komen.

Want wat bedoelen wij met het bovenstaande?
Naast het feit dat je tijdens je workout aan het doorzetten bent, streef je hoogstwaarschijnlijk naar een lichtere vorm van capaciteit.
Om iets langer vol te houden, en/of om er meer van te genieten bestaat ApenaFIT uit zijn assortimenten.

Zo leveren we gevraagde producten en bestaat onze voorraad uit kleding en supplementen.
Ook zou het verstandig zijn, dat kleding ademt en vuil ontlucht. Net zoals poeder van supplementen liever zo goed mogelijk gedroogd zijn dan dat ze veelal plakken.
Dit maakt het allemaal mogelijk bij ApenaFIT, en als dit jou aanspreekt dan zit je op het goede adres.